Bağlar Belediye Başkanından 1 Mayıs mesajı

Bağlar Belediye Başkanından 1 Mayıs mesajı

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, dünyada işçi ve emekçilerin birlik ve dayanışma günü olarak kutlanan 1 Mayısın, hakkaniyetli ve adil şartlarda bir çalışma ortamına vesile olmasını temenni ettiklerini dile getirdi.

İşçi ve emekçilerin ortaya koydukları alın teri ve emek ile ülkenin büyümesinde ve kalkınmasında önemli rol oynadığını söyleyen Beyoğlu, göreve geldikleri tarihten bu yana belediye bünyesinde hizmet veren emekçilerin ve işçilerin her türlü temel ve sosyal haklarını gözeten bir yönetim anlayışı ortaya koyarak adil ve hakkaniyetli bir yöntemi benimsediklerini kaydetti.

Beyoğlu, "İşçiye, alın teri kurumadan ücretini ödeyiniz diye buyuran Peygamberin ümmetiyiz. Bizler de belediye yönetimini devraldıktan sonra belediyemizin bünyesinde çalışan tüm emekçi ve işçi kardeşlerimizin her türlü sosyal ve temel haklarını gözeten adil ve hakkaniyetli bir yönetim anlayışı ortaya koyduk. Bundan sonra da her bakımdan emekçi ve işçi kardeşlerimizin yanında yer almaya devam edeceğiz. Bu vesile ile başta belediyemizdeki emekçi ve işçi kardeşlerimiz olmak üzere hayatını alın teri ve emeği ile kazanan tüm emekçi ve işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en kalbi duygularımla tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler