Bağlar Belediyesi araç filosuna 90 yeni araç ekledi

Bağlar Belediyesi araç filosuna 90 yeni araç ekledi

Diyarbakır'ın merkez Bağlar Belediyesi ilçedeki temizlik hizmetlerinin daha iyi bir şekilde yürütebilmek amacıyla iş makinası filosuna farklı özelliklere ve donanımlara sahip 90 yeni aracın devir teslimi yapıldı.

Bağlar Belediyesi, ilçedeki temizlik sorununu çözmek için araç filosuna 90 yeni araç ekledi. Bir süre önce yapılan ihale ile satın alınan araçlar, belediyenin Makine İkmal Müdürlüğü tarafından teslim alındı.

İlçede vatandaşların şikayetlerine konu olan temizlik sorununu ortadan kaldırmak amacıyla "Temiz Bağlar" sloganıyla çalışma başlatan Beyoğlu, yeni araçları inceledi. Yeni alınan aracın direksiyonuna geçen Beyoğlu, bir süre deneme yaptı.

Birbirinden farklı özelliklere sahip olan araçlar arasında çöp toplama, süpürme, harfiyat taşıma, sokak temizleme, cadde yıkama ve cami yıkama-temizleme gibi önemli araçları tanıtan Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Bağlar halkının yoğun şikâyetlerine konu olan temizlik sorununu kökten çözeceklerini söyledi.

"Sokaklarımız bundan sonra gül gibi kokacak"

"Yeni alınan sıfır ve modern araçlarımızla beraber titiz bir çalışma yürüterek Bağlar sokaklarına temizliği ve huzuru getireceğiz" diyen Beyoğlu, "İhaleyi yaparken firmadan özellikle araçların teknolojinin son imkanlarına sahip olmasını istedik. Hepsi sıfır kilometre, modern özelliklere sahip araçlardır. Bir yerde huzur temizlikle başlar. Bir yer temiz değilse orada ne yapsanız anlamı kalmaz. Temizlik huzurdur, barış ve kardeşliktir. Sokaklarımız bundan sonra gül gibi kokacak. Bizim anlayışımızda siyaset değil hizmet etmek vardır." dedi.

Beyoğlu, "Bağlar bizim dönemimizde ciddi bir hizmet görecek. Bunu hem kendi imkanlarımızla hem de uyum içerisinde çalışacağımız devletin ilgili kurumlarıyla beraber gerçekleştireceğiz. Hizmet aşkıyla gece gündüz çalışıyoruz. Önemli projelerimiz var. Kadınlara, çocuklara, engellilere yönelik önemli projelerimizi hayata geçireceğiz." ifadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.