​Bağlar Belediyesi: asfaltsız yer bırakmamayı hedefliyoruz

​Bağlar Belediyesi: asfaltsız yer bırakmamayı hedefliyoruz

​Bağlar Belediyesinin asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçede asfaltsız yer bırakmamayı hedeflediklerini söyledi.

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçe belediyesi olarak Diyarbakır'ın ihtiyacını karşılayacak kadar asfalt üreteceklerini ve ilçede asfaltsız yer bırakmamayı hedeflediklerini belirtti.

Karacadağ’a özgü olan ve dünyanın en kaliteli asfalfının ham maddesi olarak değerlendirilen, halk arasında “Diyarbakır Bazaltı” olarak bilinen bazalt taşlarını arazilerden temizleyerek vatandaşlar için tarım alanları oluşturan Bağlar Belediyesi, buralardan çıkardığı taşları da Karacadağ bölgesinde kurduğu asfalt plent tesisinde sıcak asfalt ve mucura dönüştürerek şehir içinde ve şehir dışında asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Bağcılar mahallesinde bulunan 8'inci Ana Jet Üs Komutanlığı bölgesinde belediye ekiplerinin asfaltlama çalışmasını yerinde inceleyen Beyoğlu, bazalt taşından ürettikleri sıcak ve kaliteli asfaltla mahalle ve sokakların yanı sıra kamusal ve güvenlik alanlarına da hizmet verdiklerini ifade etti.

Beyoğlu, 8'inci Ana Jet Üs Komutanlığı bölgesinde başarılı bir asfaltlama çalışması gerçekleştirdik.  İnşallah zaman içerisinde tüm Diyarbakır’ın ihtiyacını karşılayacak kadar asfalt üreteceğiz.Asfaltsız yer bırakmamayı amaçlıyoruz.” dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.