Bağlar Belediyesi, bayramda kurban eti dağıtarak ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü

Bağlar Belediyesi, bayramda kurban eti dağıtarak ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü

İhtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik sosyal belediyecilik faaliyetleriyle dikkat çeken Bağlar Belediyesi, bu kez Kurban Bayramı'nda onlarca aileye kurban eti desteğinde bulunarak gönüllere dokundu.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun girişimleriyle temin edilen büyükbaş hayvanlar, uzman ekipler tarafından hijyen koşullarda kesildi, taksim edilen etler paketler haline getirilerek dargelirli ve İhtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldı.

İlçede bulunan İhtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik ayni, nakdi ve giyim destekleriyle takdir kazanan Bağlar Belediyesi, bu kez Kurban Bayramı'nda onlarca İhtiyaç sahibi haneye et girmesini sağlayarak yüzleri güldürdü.

Hijyen koşullarda kesimi yapılan hayvanlardan elde edilen etler, poşet ve paketlere konularak maddi durumunun elverişli olmadığı tespit edilen ailere dağıtıldı.

Aralarında yetim ve öksüz çocukların da bulunduğu aileler yapılan bu davranış nedeniyle Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'na teşekkür etti.

Kurban kesmenin önemli bir dini vecibe olduğunu dile getiren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, bu durumu iyi değerlendirerek İhtiyaç sahibi vatandaşların sofralarına et girmesini sağlamak üzere böyle bir organizasyon düzenlediklerini söyledi.

Sosyal belediyeciliği ön planda tutan bir belediye olduklarını ifade eden Başkan Beyoğlu, "Normal zamanlarda ihtiyacı olan kardeşlerimize imkanlar çerçevesinde gerekli desteği verdiğimize kıymetli Bağlar halkımız 2019 yılından beri şahitlik ediyor. Bu bayramda da Kurban Bayramı'nın manasına uygun olarak İhtiyaç sahibi ailelerimize kurban eti desteğinde bulunduk. Dualarında bize yer verdilerse bu bize yeter. Bir tek hanemize bile huzur girerse bizim için dünyaya bedel. Her şey aziz ve necip milletimiz için." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler