Bağlar Belediyesi bir yılda 50 bin aileye gıda yardımında bulundu

Bağlar Belediyesi bir yılda 50 bin aileye gıda yardımında bulundu

400 bin nüfusu ile Diyarbakır nüfusunun yüzde 25'ini oluşturan ve Türkiye'de 36 ilden daha büyük olan Bağlar ilçesi, yapılan hizmetler ile önemli bir değişim yaşadı.

Bir yılda 50 bin ihtiyaç sahibi haneye gıda desteği sağlayan Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Diyarbakır'a ait olan Karacadağ bazalt taşından ürettiği asfalt ile de kentin cadde ve sokaklarını asfaltlıyor. Çarpık kentleşmenin olduğu ilçede şu ana kadar 200'den fazla metruk yapının yıkımı gerçekleştirilerek vatandaşların rahat nefes alması sağlandı. 48 mahallede yeni yol yapma, yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi. 250 bin nüfusluk eski Bağlar bölgesini kapsayan kentsel dönüşüm raporu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kabul edilerek 2020 yılı programına alındı.

Bir yılda önemli bir değişime imza attıklarını belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,20 yıl sonra yönetim değişikliği yaşanan ilçede milletin güvenini kazandıklarını söyledi.

"Milletimiz hizmet farkını görüyor "

Beyoğlu, " Hizmete susamış olan Bağlar, sosyal ve hizmet belediyeciliği ile tanıştı. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın dertlerine derman oluyoruz, kendi asfaltımızı üretip ilçemizi asfaltlıyoruz. Kentsel dönüşüme hazırız. Kent içi organik tarımın temellerini attık. Karacadağ bölgemizde büyük tarım tesisleri kuracağız. Temizlik ile ilgili sorunumuz kalmadı. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına anında cevap verecek bir belediye yapısını kurduk. Bağlar halkı bu değişimi görüyor ve hissediyor" dedi.

İLKHA


Bağlar belediyesi bir yılda 50 bin aileye gıda yardımında bulundu

Bağlar belediyesi bir yılda 50 bin aileye gıda yardımında bulundu

Bağlar belediyesi bir yılda 50 bin aileye gıda yardımında bulundu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.