Bağlar Belediyesi cadde ve sokakları yenilemeye devam ediyor

Bağlar Belediyesi cadde ve sokakları yenilemeye devam ediyor

​Diyarbakır'ın merkez Bağlar Belediyesi, Yeniköy Mezarlığı ile Sento Caddesi’ni bağlayan ve taziye evlerinin bulunduğu Karanfil 10 Caddesi’nde alt yapı çalışmaları gerçekleştirerek bazalt taşından üretilmiş asfalt döşedi.

Bağlar İlçe Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü hizmet seferberliğinde cadde ve sokakları yenilemeye devam ediyor.

İlçenin işlek ve aynı zamanda uzun geçiş noktalarından biri olan Bağcılar Mahallesi’ne bağlı Karanfil 10 Caddesi, yapılan alt yapı ve asfaltlama çalışmalarından sonra ulaşım için önemli bir kavşak noktası haline geldi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, vatandaşın kalbine dokunan ve günlük yaşantısını kolaylaştıran belediyecilik anlayışı ortaya koymalarının halk tarafından takdirle karşılandığını söyledi.

Çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi alan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, bu caddeyi uzun yıllar sonra yenileyip asfaltlamanın kendilerine nasip olduğunu belirterek yapılan hizmetin vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını söyledi.

Bağlar’ın tüm cadde ve sokaklarını hizmetle tanıştırmak için gayret ettiklerini belirten Beyoğlu, vatandaşın kalbine dokunan ve günlük yaşantısını kolaylaştıran bir belediyecilik anlayışı ortaya koymalarının halk nezdinde çok iyi karşılık bulduğunu kaydetti. 

Beyoğlu, "Çözüm odaklı belediyecilik anlayışı ile 17 ayda çok önemli hizmetlere imza attık. Halkımız bunu görüyor ve takdirle karşılıyor. Biz de halkımızın yüksek teveccühünden almış olduğumuz moral ve motivasyonla daha fazla hizmet üretmeye odaklanıyoruz.” diye konuştu.

İLKHA


Bağlar Belediyesi cadde ve sokakları yenilemeye devam ediyor

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler