Bağlar Belediyesi, fidan diken öğrencilere bisiklet hediye etti

Bağlar Belediyesi, fidan diken öğrencilere bisiklet hediye etti

Bağlar Belediyesi, fidan dikme çalışmalarına katılan öğrencileri evlerinde ziyaret ederek bisiklet hediye etti.

Diyarbakır Merkez Bağlar ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, geçen hafta gerçekleştirdikleri fidan dikme çalışmalarına katılan öğrencileri evlerinde ziyaret etti.

5 Nisan ve Şeyh Şamil Mahallesi’ndeki öğrencileri evlerinde ziyaret eden Beyoğlu, ailelerle sohbet ederek getirdiği bisikletleri çocuklara hediye ederek sevindirdi.

Çocukları mutlu etmenin tarifsiz bir duygu olduğunun altını çizen Beyoğlu, “Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın fidan dikme çalışmalarına verdiği desteğin tüm vatandaşlarımıza örnek olmasını diliyoruz. Çocuklarımıza sembolik olarak bisiklet hediye ettik. Onların mutluluğu bizim için her şeyden daha değerlidir.” dedi.

Beyoğlu, geleceğin teminatı olarak gördükleri çocukların fidan dikme çalışmalarına katılarak ortaya koyduğu duyarlı davranışların topluma örnek olmasını istediklerini dile getirdi. Beyoğlu, ”Fidan dikme çalışmalarımıza katılarak çalışkanlıklarıyla dikkat çeken çocuklarımıza hediye vermek istedik. Bu yüzden ailelerini ziyaret ederek bisiklet hediye ettik. Onları mutlu görmek bizim için tarifsiz bir duygu. Yeşil bir çevre için tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.