Bağlar Belediyesi Gönül Seferberliği çağrısına uyarak çalışmalarına başladı

Bağlar Belediyesi Gönül Seferberliği çağrısına uyarak çalışmalarına başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Coronavirus salgını sürecindeki normalleşme adımları kapsamında yaptığı "Gönül Seferberliği" çağrısına ilk destek Diyarbakır Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'ndan geldi.

Bağcılar Mahallesinde bulunan Göletli Parkında açık havada vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Beyoğlu, "Gönüller buluşması" adı altında Bağcılar Mahallesinde ikamet eden kadınlarla bir araya gelerek, sorunlarının çözümü için kendilerine yardımcı olacaklarını söyledi.

Beyoğlu, "Bağlar Mahallesinde, açık alanda bu hastalık süresi içinde sosyal mesafemizi koruyarak, tedbirleri de alarak halkımızla bir araya gelip sıkıntılarını, dertlerini dinleyip çözüm arayacağız. Bu konuda düzenli olarak 15 günde bir toplantımızı yapacağız. " dedi.

Bu etkinliğin amacının Bağlar ilçesini daha iyi bir konuma getirmek olduğunu belirten Beyoğlu, "İlk toplantımız kadınlar buluşması adı altında oldu. Bundan sonra gençler ve büyüklerimiz olacak. Biz buluşmalarımıza düzenli bir şekilde devam edeceğiz. Amacımız vatandaşlarımızdan alacağımız talimatları, emirleri ne ise onları tamamlayarak Bağlarımıza iyi bir belediyecilik yapmaktır. Bu konuda bizde Bağlar halkımıza iyi bir hizmette bulunmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı. 

Gerçekleşen buluşmanın ardından Beyoğlu, kadınlara gül dağıttı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler