Bağlar Belediyesi hizmet çalışmalarına devam ediyor

Bağlar Belediyesi hizmet çalışmalarına devam ediyor

Bağlar Belediyesi, kırsal yerleşim yerlerinden Sakallı Mahallesi ve bu mahalleye bağlı Beykaya Mezrası’na yeni yollar kazandırdı. Şehir merkezinde de 5 Nisan Mahallesi’nde de sokak ve kaldırımlar yenilenip parke döşeme çalışmaları yapıldı.

Başkan Hüseyin Beyoğlu devam eden hizmetleri denetlerken, bir yandan da vatandaşları ziyaret ederek pandemi tedbirleri için uyarılarda bulundu.

İlçeyi güzelleştirme çalışmalarına devam

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi, hizmet çalışmalarını dört koldan sürdürerek pandemi sürecinde ilçeyi güzelleştirmeye ve vatandaşların takdirini kazanmaya devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kırsal mahallelerden Sakallı Mahallesi ve bu mahalleye bağlı Beykaya Mezrası’nda yol bakım ve yeni yol kazandırma çalışmaları gerçekleştirdi. Ekiplerin titizlikle yürüttüğü çalışmalar sonucu bu yerleşim yerlerindeki yollar tamamlanarak vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Şehir merkezinde ise Bağcılar Mahallesi’nin bazı sokak ve caddelerinde asfalt döşeme çalışmaları gerçekleştirilerek ulaşım için kullanışlı hale getirildi.

Yenilenen caddeler vatandaşların yüzünü güldürdü

5 Nisan Mahallesi’ndeki bazı ara sokak ve yaya geçitlerinde kaldırım yenileme ve parke taşı döşeme çalışması gerçekleştiren ekipler, vatandaşların günlük yaşamdaki koşullarını kolaylaştırdı.

Bazalt taşından üretmiş olduğu asfalt ile kendi ihtiyacını karşılayan Bağlar Belediyesi’nin kırsal bölgeler ve şehir içindeki hizmet çalışmaları birçok noktada devam ediyor.

Uzun yıllar sonra ilk kez asfaltlanan ve yenilenen cadde ve sokakların değişen yüzü mahalle sakinlerinin yüzünü güldürdü.

Bağlar Belediyesi, sanayici ve esnaf kesiminin kullandığı Mega Sanayi Sitesi bölgesi olmak üzere Bağcılar Mahallesi’nde tam 27 cadde ve sokakta yenileme çalışması gerçekleştirdi. 127 bin nüfusu ile Türkiye’nin en büyük mahallesi konumunda olan Bağcılar Mahallesi’nde bu hizmetler için 10 bin 443 ton asfaltlama ve 1840 ton da binder ve pmt olarak bilinen yol yapım yenileme malzemeleri kullanıldığı bilgisi verildi.

Bağcılar Mahallesi’ndeki asfaltlama çalışmalarını takip ederek son durum hakkında bilgi alan Başkan Beyoğlu, ilçedeki birçok sokak ve caddeye de çıkarma yaparak esnaflarla sohbet etti, pandemi tedbirlerine uyulması için uyarılarda bulundu, vatandaşların taleplerini dinledi.

“Bazen bizim göremediklerimizi vatandaşımız daha iyi görebiliyor” diyen Başkan Beyoğlu, talepler doğrultusunda sorunları çözerek pratik bir belediyecilik örneklerini sergilemeye devam edeceklerini kaydetti.

İLKHA


Bağlar Belediyesi hizmet çalışmalarına devam ediyor

Bağlar Belediyesi hizmet çalışmalarına devam ediyor

Bağlar Belediyesi hizmet çalışmalarına devam ediyor

Bağlar Belediyesi hizmet çalışmalarına devam ediyor

Bağlar Belediyesi hizmet çalışmalarına devam ediyor

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler