Bağlar Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelerin yüzlerini güldürdü

Bağlar Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelerin yüzlerini güldürdü

Diyarbakır merkez Bağlar Belediyesi, belediye bünyesinde faaliyet gösteren Gün Işığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Mağazası aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürmeye bu yıl da devam ediyor.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun eşi Dürdane Beyoğlu, Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak ve Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı yöneticileriyle beraber ihtiyaç sahibi ailelerle bir araya gelerek sosyal dayanışma projesine imza attı.

Çocuklar ve ailelerle yakından ilgilenerek sohbet eden Beyoğlu, daha sonra bayram öncesinde giyim desteğinde bulunduğu çocukları kendi elleriyle giydirdi.

Geleceğin ışığı olan çocuklara ve ailelerine destek olmayı insani ve vicdani bir sorumluluk olarak kabul ettiklerini belirten Dürdane Beyoğlu, Bağlar Belediyesi’nin son 16 ayda sosyal belediyecilikte öncü olduğunun altını çizdi.

Beyoğlu, “Bağlar Belediyemiz sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini ortaya koyarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza imkanlar ölçüsünde gerekli desteği sunuyor. Bayram öncesinde ailelerimiz ve çocuklarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bugün de çocuklarımıza giysi ve kıyafet takdiminde bulunduk. Bayram öncesinde çocukların mutlu olduğunu görmek bizim için bayram hediyesi gibi oldu.” diye konuştu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.