Bağlar Belediyesi, kadın ve çocuk merkezlerini denetledi

Bağlar Belediyesi, kadın ve çocuk merkezlerini denetledi

Bağlar Belediyesi’nin kadın meclis üyeleri, belediye bünyesinde faaliyet gösteren kadın ve çocuk merkezlerini denetleyerek burada görev yapan eğitmenler ve hizmet alan vatandaşlarla görüştü.

Diyarbakır merkez Bağlar Belediyesi’nin kadın meclis üyeleri, belediye bünyesinde birçok alanda hizmet veren kadın ve çocuk merkezlerini inceleyerek, burada görev yapan eğitmenler ve hizmet alan vatandaşlarla görüşmeler gerçekleştirdi.

Belediye bünyesindeki Solin Çok Amaçlı Çocuk Aile Merkezi, Çocuk Oyun Evi Ve Yüzme Merkezi, Kardelen Kadın 1 ve 2 merkezlerinde gerçekleşen görüşmelere katılan meclis üyeleri Güzel Kızoğlu ve Bahar Can, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alarak bu merkezlerin daha işlevsel hale gelmesi için görüş alışverişinde bulundu

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun bilgisi dâhilinde bu çalışmaları yaptıklarını belirten meclis üyesi Güzel Kızoğlu, merkezlerin durumu ve buralardaki hizmet seviyesinin yükseltilmesi için rapor hazırlayacaklarını kaydetti.

Kızoğlu, ”Kadın ve çocuk merkezlerimizin yöneticileri ve hocalarla, kursiyerlerle görüştük. Yapılan eğitimler ve çalışmalar hakkında bilgi alarak yapılan ve yapılması gereken çalışmaları istişare ettik. İlerleyen süreçlerde belediye olarak nasıl hizmetler verilebileceği konusunda tespitlerde bulunup vatandaşların taleplerini dinledik. Ortaya çok güzel ve ilgi çekici bilgiler çıktı. Şimdi bunları rapor haline getirerek belediye başkanımız Hüseyin Beyoğlu’na sunacağız. Merkezlerimizde verimli ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilerek geniş halk kitlelerine ulaşılıyor.  Amacımız kadın ve çocuk merkezlerimizdeki kaliteyi ve hizmetlerin seviyesini yükseltmektir. Çünkü dezavantajlı kesimlerin bulunduğu Bağlar’da buna ihtiyaç var.” dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler