Bağlar Belediyesi, kırsal yerleşim yerlerinin ulaşım sorununu yeni yapılan yollarla çözüme kavuştuyor

Bağlar Belediyesi, kırsal yerleşim yerlerinin ulaşım sorununu yeni yapılan yollarla çözüme kavuştuyor

Bağlar Belediyesi, bir buçuk yılda kırsal yerleşim yerlerine 52 kilometre yeni yol kazandırarak vatandaşların ulaşım sorununu çözdü.

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar Belediyesi, Alatosun Mahallesi’ne bağlı Derbi Mezrası, Sarıdallı Mahallesi ile Kolludere Mahallesi ve mezralarında inşa edilen yeni yerleşim alanları yol hizmetine kavuştu.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hem hafta içi hem de hafta sonunda aralıksız olarak yürüttüğü çalışmalarda bir hafta içinde 3 mahalle ve bu mahallelere bağlı mezraların yol sorunu çözüme kavuşturuldu.

Mahalle muhtarları ve kırsal yerleşim yerlerinde yaşayan vatandaşlar, yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve çalışmayı gerçekleştiren ekiplere teşekkür etti.

Göreve geldikten sonra kırsal yerleşim yerlerine yönelik hizmet seferberliği başlattıklarını belirten Beyoğlu, vatandaşların huzur ve refahını esas alarak çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Beyoğlu, "İlçemizin her karışını hizmetle tanıştırmak ve milletimizi mutlu etmek için gece gündüz yoğun emek ve mesai harcayarak çalışıyoruz. Bu anlayışla yolumuza devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler