​Bağlar Belediyesi meclis üyeleri mahallelilerin sorunlarını dinledi

​Bağlar Belediyesi meclis üyeleri mahallelilerin sorunlarını dinledi

​Bağlar Belediye meclis üyelerinden oluşan heyet, ilçeye bağlı kırsal mahallelerin sorunlarını tespit etmek amacıyla saha çalışması yaptı.

Diyarbakır merkez Bağlar ilçesi Belediye meclis üyelerinden oluşan heyet, ilçeye bağlı kırsal mahallelerin sorunlarına belediye yönetimince kısa zamanda çözüm üretilmesi amacıyla saha çalışması yapıldı.

Merkez Bağlar ilçesine bağlı 36 kırsal mahallede yapılan çalışma kapsamında belediye meclis üyelerinden oluşan heyet, mahalleleri tek tek gezerek muhtarlar ve vatandaşlarla görüştü. Sorun ve taleplerle ilgili durum tespitinde bulunan heyet, birbirinden farklı talepleri not aldı.

Mahallelerin sorun ve taleplerinin raporlaştırılarak buna göre yol haritası belirlenip kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturulması planlanıyor.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Bağlar Belediyesi meclis üyeleri, ”Belediye Başkanımız Hüseyin Beyoğlu’nun direktifleriyle bu çalışmayı yaptık. Tüm kırsal mahalleleri ziyaret ederek hem muhtarlar hem de vatandaşlarla görüştük. Vatandaşların talepleri daha çok alt yapı, ulaşım ve genel hizmetlerle ilgili oldu. Bunları rapor haline getirerek vatandaşlarımızın talep ettiği hizmetlerin belediyemiz vasıtasıyla yerine getirilmesini sağlayacağız.” ifadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler