Bağlar Belediyesi, medya alanında birçok il ve ilçenin önünde yer aldı

Bağlar Belediyesi, medya alanında birçok il ve ilçenin önünde yer aldı

Diyarbakır’ın 36 ilden büyük ilçesi olan Bağlar, son bir buçuk yılda yapılan bin 719 haberle medya gündeminde yerini aldı.

Diyarbakır'ın merkez Bağlar Belediyesi, ulusal, uluslararası ve yerel medya kuruluşları ile dijital medya organları tarafından 51 bin 393 kez paylaşılarak birçok il ve ilçenin önünde yer alarak dikkat çekti.

Daha önce olumsuz haberlerle basının gündemine gelen Bağlar, bu imajından son dönemlerde kurtulmayı başardı. 400 binden fazla nüfusu barındıran ilçede, belediyenin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra bu durum hem hizmetlere hem de ilçenin tanıtımına yansıdı.

"Gönül, Sosyal ve Hizmet Belediyeciliği" sloganını esas alarak Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu öncülüğünde yapılan faaliyetler ve hizmetler, medyada da geniş yer buldu. Ulusal ve uluslararası yayın yapan medya kuruluşlarında ilk kez ilçe bu kadar gündem olurken yerel ve ulusal basın, ilçede yürütülen çalışmaları haberleştirerek gündeme getirdi.

Yapılan yayınlar Bağlar'ın imajını değiştirdi

Belediyenin hizmetlerini ve projelerini konu alan haberlerin yanı sıra ilçe ile ilgili sosyal haberler de yapılarak aynı zamanda 60 yıllık geçmişi olan Bağlar’ın tanıtımına da önemli katkı sağlandı.

Ulusal ve uluslararası alanda yayın yapan bir çok televizyon kuruluşu ilçeden canlı yayınlar gerçekleştirirken Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, konuk olduğu ulusal ve uluslararası medya kuruluşlarına belediye hizmetlerinin yanı sıra bölge insanının misafirperverliğini, değerlerini ve kültürünü aktardı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.