Bağlar Belediyesi pandemi sürecinde 520 çiftin nikahını kıydı

Bağlar Belediyesi pandemi sürecinde 520 çiftin nikahını kıydı

Yeni Tip Coronavirus (Covid-19) salgını başladıktan sonra belediyeye ait ek hizmet binası bahçesinde sosyal mesafeli nikah alanı oluşturan Bağlar Belediyesi, 5 ayda 520 nikah işlemi gerçekleştirdi.

Diyarbakır’ın merkez Bağlar İlçe Belediyesi, Covid-19 salgını karşısında vatandaşların mağdur olmaması için belediyenin yeni ek hizmet binasına ait açık alanda sosyal mesafeli ve dezenfekte kurallarının uygulanabileceği nikah alanı oluşturdu.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu tarafından yapımı tamamlanan yeni hizmet binasının bahçesinde oluşturulan alanda nikah işlemleri Belediye Evlendirme Müdürü Handan Eker Taşkent tarafından kıyılırken her ay ortalama 50 işlem gerçekleştiriliyor.

Beyoğlu, açık alanda pandemi kurallarına uygun şekilde yerine getirdikleri işlemler nedeniyle vatandaşlardan yoğun bir talep geldiğini belirterek, "Belediyemizin tüm imkanları bu konuda vatandaşlarımızın hizmetindedir." ifadelerini kullandı.

Vatandaşları pandemi riskinden korumak için her türlü önlemi aldıklarını belirten Beyoğlu, tüm imkanların bu konuda seferber edilmesinin vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını söyledi.

Beyoğlu, "Açık alanda oluşturduğumuz sosyal mesafeli ve hijyen alan, vatandaşlarımızı pandemi riskinden koruduğu gibi nostaljik ve doğal bir hava oluşturuyor. Bu şekilde 5 ayda 520 nikah işlemini yerine getirdik. Tüm imkanlarımızla beraber bu hizmete devam ediyoruz. Vatandaşlarımız bu durumdan çok memnun. Yoğun bir ilgi var.” dedi.

İLKHA


Bağlar Belediyesi pandemi sürecinde 520 çiftin nikahını kıydı

Bağlar Belediyesi pandemi sürecinde 520 çiftin nikahını kıydı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.