​Bağlar Belediyesi pandemiye rağmen ziyaretleri aksatmadan sürdürüyor

​Bağlar Belediyesi pandemiye rağmen ziyaretleri aksatmadan sürdürüyor

​Diyarbakır merkez Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, göreve başladığı günden bu yana ziyaret ettiği esnaf ve vatandaş sayısı 200 bini aşarken, pandemi sürecinde bu sayı 60 bine ulaştı.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ağırlık verdiği vatandaş ziyaretlerini 17 ay boyunca aksatmayarak dünyayı etkisi altına alan Coronavirus (Covid-19) sürecinde de sürdürdü.

Maske, sosyal ve hijyen kuralına uyarak ziyaret turuna çıkan Beyoğlu, gün içinde mahallelere giderek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyor.

Bağlar’ın eski yerleşim yerlerinden olan Kaynartepe Mahallesi’ne gelen Beyoğlu, önce esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti, ardında da İnci, Yılmaz, Bektaş ve Nergiz ailelerine misafir oldu.

Aile fertlerinin yakın ilgisi ile karşılandığı evlerde yaşlı ve hasta vatandaşların duasını alan Beyoğlu, vatandaş buluşmalarına özel önem verdiklerini belirterek bu sayede milletin derdi ile dertlenme ve sorunlara pratik çözümler üretme imkanı bulduklarının altını çizdi.

Beyoğlu, “Gitmediğin yer senin değildir anlayışı ile 17 aydır milletimizin derdi ile dertleniyoruz. Rabbim kısmet ederse nice gönüller kazanmaya ve dualar almaya devam edeceğiz. Milletimizin derdi bizim derdimizdir, onların talep ve eleştirilerini Diyarbakır’ımızın hoşgörüsünü yansıtan ‘başım gözüm üstüne’ tabiriyle karşılayarak sorunları çözmeye gayret ediyoruz.” diye konuştu.

Rektör Karakoç’a hayırlı olsun ziyareti

Beyoğlu, göreve yeni başlayan Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Mehmet Karakoç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektör Karakoç’un ziyaret nedeniyle teşekkür ettiği Beyoğlu, ilim ve bilim yuvası olan Dicle Üniversitesi’nin yürüteceği başarılı çalışmaların kente ve bölgeye sağlayacağı katkılara dikkat çekerek uyum içerisinde çalışıp hizmet etmek istediklerini ifade etti.

Beyoğlu, gün içerisinde Diyarbakır’da göreve başlayan bazı kurumların müdürlerini de ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletti.

İLKHA


​Bağlar Belediyesi pandemiye rağmen ziyaretleri aksatmadan sürdürüyor

​Bağlar Belediyesi pandemiye rağmen ziyaretleri aksatmadan sürdürüyor

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler