Bağlar Belediyesinden dezenfekte rekoru

Bağlar Belediyesinden dezenfekte rekoru

Covid-19 önlemleri kapsamında gerçekleştirdiği dezenfekte çalışmalarıyla bir rekora imza atıldı.

Covid-19 vakalarının Türkiye'de görülmeye başlanmasından sonra harekete geçen Bağlar Belediyesi, oluşturduğu 60 kişilik ekip ile iki haftada ibadet yerleri, ticaret merkezleri, sağlık kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, yerel ve ulusal basın büroları, bina, eczaneler, eğitim kurumları, semt pazarları ve vatandaşa hizmet veren kamu kurumlarının olduğu 300 yeri dezenfekte etti.

Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun yönettiği çalışmalar kapsamında mahalle, cadde ve sokaklar ise buhar özelliği olan araçların püskürttüğü antiseptik solüsyon ilaçlarıyla virüse karşı temizlendi.

İçişleri Bakanlığı tarafından sokağa çıkma yasağı uygulanan yaşlı vatandaşların ihtiyaçlarını yine Beyoğlu'nun talimatı ile oluşturulan ekiple evlerine kadar ulaştıran Bağlar Belediyesi, kimsesi olmayan yaşlı vatandaşların evlerinin bakım ve temizliğini de gerçekleştirdi.

Beyoğlu, virüs tehdidinden önce de vatandaşlarla iç içe yaşayarak gönül bağı oluşturduklarını ancak hükümetin açıkladığı tedbirlerden sonra seferberlik ilan ettiklerini söyledi.

Beyoğlu, "Vatandaşımızın hizmet aldığı ve yaşamına dokunan her yere ulaşmaya gayret ediyoruz. 'insanı yaşat ki devlet yaşasın ' anlayışımız bunu gerektiriyor. Sayın cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda tehlike ortadan kalkana kadar tedbirlerimizi almaya devam edeceğiz.” dedi.

İLKHA


Bağlar Belediyesinden dezenfekte rekoru

Bağlar Belediyesinden dezenfekte rekoru

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler