Bağlar Belediyesinden ihtiyaç sahibi aileye yardım eli

Bağlar Belediyesinden ihtiyaç sahibi aileye yardım eli

​Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ihtiyaç sahibi Ümey ailesini ziyaret ederek evlerinin ayni ve nakdi destek sağladı, elektrik tesisatının yapılması ve aileye beyaz eşya temin edilmesi için çalışma başlattı.

Merkez Bağlar ilçesi Mevlâna Halit Mahallesi'nde gerçekleştirdiği ev ziyaretleri sırasında Ümey ailesiyle bir araya gelen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, elektrik tesisatının yapılması ve aileye beyaz eşya desteği sağlanması için ilgili birimlere talimat verdi.

Gündelikçi olarak çalışarak ailenin geçimini sağlamaya çalışan bir baba, eşi ve çocukları elektrik tesisatı ve beyaz eşya olmayan tek gözlü evde yaşama tutunmaya çalışıyor.

Aileye ayrıca ayni ve nakdi destek sağlayan Beyoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ilettiği ailenin duasını aldı.

Eşi Dürdane Beyoğlu ve AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Ahmet Maruf Demir'in de katıldığı ziyarette duygu dolu anlar yaşayan Beyoğlu, "Son iki yılda ortaya koyduğumuz sosyal belediyecilik ile milletimizin yanında olduk. Buna tüm gücümüzle devam edeceğiz." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.