Bağlar Belediyesi’nden kış öncesinde rahatlatan hizmet

Bağlar Belediyesi’nden kış öncesinde rahatlatan hizmet

Bağlar Belediyesi, sel baskınları ve doğa olayları nedeniyle sıkıntı yaşayan kırsal bölgelerdeki yerleşim yerlerinde başlattığı çalışmalarda, menfez köprü yaparak, kış dönemi öncesinde vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı.

Bağlar Belediyesi, doğa olayları ve sel baskınlarıyla gündeme gelerek mağduriyet yaşayan yerleşim yerlerinde başlattığı menfez yapma çalışmalarında, kış mevsimi öncesinde önemli bir aşamaya geldi. Kırsal alanlarda yaşayan vatandaşların talebi üzerine, Bağlar Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalarda 15 yerleşim yerine menfez köprü kazandırıldı.

Diyarbakır merkez Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, menfez çalışmalarında ilk etabı başarıyla tamamladıklarına işaret ederek, ”İnşallah belediyemizin imkânları dâhilinde, ilçemize bağlı diğer kırsal yerleşim yerlerindeki olası sorunları da çözüme kavuşturacağız.” dedi.

“İmkânlar dâhilinde her tarafa hizmet götürmek istiyoruz”

“Vatandaşlarımızın hizmetle ilgili haklı ve meşru her talebinin başımızın üzerinde yeri vardır.” diyen Başkan Beyoğlu, kırsaldaki yerleşim yerlerinin ilk kez belediye tarafından hizmete kavuştuğunu kaydetti.

Beyoğlu, “Bu konuda bir hassasiyetimiz var. Hizmeti, şehir merkezinden kırsal kesimdeki en ücra yerlere kadar götürmek istiyoruz. Belediye ekiplerimiz bunun için büyük bir gayretle çalışıyor. Geçmiş yıllarda doğa olayları ve sel baskınlarında zarar gören, mağduriyet yaşayan yerleşim yerleri var. Bunlar zaman zaman acı olaylarla kamuoyuna da yansıdı. Vatandaşlarımızın hak ettiği hizmete kavuşması adına başlattığımız çalışmalarda kırsal kesimdeki yerleşim yerlerine modern menfezler kazandırdık. İki ay gibi kısa bir zamanda bunu başardık. Demek ki, istenilince oluyormuş, biz bunu gösterdik. İnşallah belediyemizin imkânları dâhilinde ilçemize bağlı diğer kırsal yerleşim yerlerindeki olası sorunları da çözüme kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.