Bağlar Belediyesi'nden sosyal yardım desteği

Bağlar Belediyesi'nden sosyal yardım desteği

Diyarbakır merkez Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Yeniköy Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde üçüz bebek sahibi aileye hediye paketi takdim ederken, Silvan ilçesinde bilgisayarı olmayan öğrenciye de eğitim desteğinde bulundu.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte Yeniköy Mahallesi’nde ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Vatandaşların kapılarını tek tek çalarak sorun ve taleplerini dinleyen Beyoğlu, girdiği bir evde üçüz bebekler olduğunu öğrendiği aileye misafir oldu.

Salih ve Mihriban Atman çiftinin Pınar, Çınar ve Baran isimlerini taşıyan üçüz bebekleriyle yakından ilgilenen Beyoğlu, içerisinde bebeklerin ihtiyaçlarının olduğu bebek çantalarını takdim etti. Maddi durumu iyi olmayan aileye de ayni ve nakdi destek sağladı.

Aileyi tebrik ederek çocukların evin bereketi olduğunu belirten Beyoğlu "Çocuklar bizlere Allah’ın lütfü ve evlerimizin bereketidir. Allah sizlere böyle bir bereket ihsan eyledi. Rabbim üç yavrumuza da hayırlı ve sağlıklı ömür nasip etsin." dedi.

Silvan ilçesinde bilgisayarı olmayan öğrenciye eğitim desteği

Diyarbakır'ın Silvan ilçesine bağlı Sarıbuğday Mahallesinde ikamet eden İmam Hatip Ortaokulu 7'nci sınıf öğrencisi İlayda Altun, bilgisayarı olmadığı için uzaktan eğitimden yararlanamıyordu. Öğrencisinin bu durumunu öğrenen öğretmeni daha önce tanıştığı Sivaslı gazeteci arkadaşına aktararak destek istedi.

Gazeteci, bu konularda duyarlı olduğunu basından öğrendiği Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na ulaşarak Altun'un mağduriyetini iletti.

Harekete geçen Beyoğlu; tablet bilgisayar, çanta ve içinde kırtasiye ürünlerinin bulunduğu eğitim setini öğretmeni aracılığıyla Altun'a ulaştırdı.

Yaşadığı mutluluğu dile getiren Altun, sesini duyarak sorunu çözen Beyoğlu’na teşekkür etti. 


Bağlar Belediyesi'nden sosyal yardım desteği

Bağlar Belediyesi'nden sosyal yardım desteği

Bağlar Belediyesi'nden sosyal yardım desteği

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.