Bağlar Belediyesinden uzaktan eğitimle Kur’an-ı Kerim dersi

Bağlar Belediyesinden uzaktan eğitimle Kur’an-ı Kerim dersi

Bağlar Belediyesi, Covid-19 salgını önlemleri nedeniyle kapalı olan eğitim destek evlerinde eğitim alan vatandaşların mağdur olmaması için uzaktan eğitim sistemini uyguluyor.

Kur’an-ı Kerim, dikiş nakış, kuaförlük, matematik, resim gibi branşlarda verilen kurslar için, alanında uzman eğitmenler öğrencilere ve kursiyerlere video konferans yöntemiyle iletişim sağlıyor.

Bağlar Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren kurslarda görev yapan eğitmenler tarafından verilen eğitimler vatandaşların yakın ilgisini çekiyor.

"Vatandaşımız mağdur olmasın diye bu sistemi uyguluyoruz"

"Covid- 19 salgını dolayısıyla kimsenin arzu etmediği zorlu bir süreçten geçiyoruz.” diyen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, vatandaşların mağdur olmaması için uzaktan eğitim yöntemini devreye soktuklarını ve bunda da başarılı olduklarını kaydetti. En çok talep edilen alanlarla ilgili kursları uyguladıklarını belirten Beyoğlu, "Geçen yıl ilk kez belediyemiz bünyesinde açmış olduğumuz Kur’an-ı Kerim kursuna vatandaşlarımızın yoğun ilgi göstermesi bizi sevindiriyor. Bunun yanı sıra diğer branşlara da büyük önem veriyoruz. Birçok branşta uzman eğitmenlerimiz, video konferans yöntemi ile öğrencilere ulaşıyor." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.