Bağlar Belediyesi'nin ev ziyaretleri devam ediyor

Bağlar Belediyesi'nin ev ziyaretleri devam ediyor

​Hizmete yönelik çalışmaların yanında sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde ilçe halkının yanında olmaya çalışan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, üçüz bebek sahibi ile sinir hastası olan bir aileyi ziyaret etti.

Diyarbakır merkez Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ev ziyaretleri kapsamında kısa süre önce üçüz çocuk dünyaya getiren anne ve sinir hastası M.G.'nin ailesiyle bir araya geldi.

Yeniköy Mahallesi’nde biri erkek ve ikisi kız olmak üzere üçüz bebekleri olan Gündüz ailesini ziyaret eden Beyoğlu; Dicle, Fırat ve Nehir isimlerini taşıyan 3 aylık üçüz kardeşlere çeşitli hediyeler takdim etti.

Üç ay önce dünyaya gelen üçüz bebekler Fatoş-Ferhat Gündüz çiftinin ilk çocukları olarak ailenin mutluluk kaynağı oldu. Erkek çocuğa Fırat, kızlara ise Dicle ve Nehir isimlerini veren aileyi ziyarette içinde bebekler için temel ihtiyaç ürünlerinin bulunduğu çantaları hediye eden Beyoğlu, çocukların Allah’ın emaneti ve yuvanın bereketi olduğunu söyleyerek aileye iyi niyet temennilerinde bulundu.

"Aile ziyaretlerimizde bu tür güzel tablolarla sıkça karşılaşıyoruz"

Bugüne kadar ziyaret ettiği birçok ailede üçüz bebek tablosu ile karşılaştığını belirten Beyoğlu, "Çocuklar, rabbimizin anne ve babalara lütfudur. Aile ziyaretlerimizde bu tür güzel tablolarla sıkça karşılaşıyoruz. Kuşkusuz bundan haz duyuyoruz. Ailelerine, vatana ve millete hayırlı olmalarını diliyoruz. Bu ziyaretlerdeki amacımız gönül hoşluğu oluşturmak ve aynı zamanda ihtiyaçları olup olmadığını yerinde görerek çam sakızı çoban armağanı misali hediyelerimizi takdim etmektir." diye konuştu.

Sinir sisteminde meydana gelen rahatsızlık sonucu hayatı alt-üst olan M.G. ve bakımını yapan fedakâr eşi ile annesini evlerinde ziyaret eden Beyoğlu aileye gerekli desteği sağlayacaklarını dile getirdi.

"Ailemize elimizden geldiği kadar destek olacağız"

Yıllar önce yaşadığı rahatsızlık sonucu psikolojik sorunlar yaşayan, zamanla yatağa bağlı olarak yaşamını sürdürmek zorunda kalan M.G., her ay iğne ve psikolojik tedavi görerek hayata tutunmaya çalışıyor. Zamanla konuşmadan da kesilen M.G’nin sinir nöbetleri geçirdiğini belirten annesi ve eşi, bu yüzden yanından hiç ayrılamıyor.

Aileye moral vererek maddi ve manevi olarak destek olacaklarını ifade eden Beyoğlu, M.G’nin hikayesinden çok etkilendiğini belirterek "Kendisinin yaşadığı durum kadar annesinin ve eşinin yaşadıkları da çok zor. Allah kendilerinden razı olsun ki bugüne kadar fedakârca davranmışlardır. Elimizden geldiği kadar biz de destek olacağız. Zor durumda olan, çaresiz kalan hiçbir vatandaşımızı, ailemizi kaderine terk edemeyiz." dedi. 


Bağlar Belediyesi'nin ev ziyaretleri devam ediyor

Bağlar Belediyesi'nin ev ziyaretleri devam ediyor

Bağlar Belediyesi'nin ev ziyaretleri devam ediyor

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.