Bağlar Belediyesinin girişine dev Filistin bayrağı asıldı

Bağlar Belediyesinin girişine dev Filistin bayrağı asıldı

Diyarbakır merkez Bağlar ilçe Belediyesi, siyonist işgal rejiminin saldırılarını protesto etmek ve Filistin halkına destek olma amacıyla ek hizmet binasının girişine Türkiye ile Filistin bayrağı ve Mescid-i Aksa'nın resminden oluşan dev pankart astı.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu tarafından hazırlanan bayrak ve poster, Bağcılar Mahallesi Havaalanı yolu üzerinde yer alan Bağlar Belediyesi Şehit Polis Atakan Arslan Ek Hizmet Binası'nın girişinde dalgalanmaya başladı.

İşgalci siyonist rejiminin Ramazan ayında terör estirerek Müslümanların kutsallarına saldırdığını belirten Beyoğlu, "İlk kıblemiz Mescid-i Aksa'ya ve Filistinli mazlum kardeşlerimize bu mübarek ayda saldırarak İslam dünyasının ahını alan zalim siyonist israili lanetliyoruz. Peygamber Efendimiz, 'Bir zulmü engelleyemiyorsanız zalimi kalbinizle buğz edin.' diye buyuruyor. Türkiye her zaman olduğu gibi bu kutlu davada en anlamlı duruşu sergileyen İslam ülkesi oldu. Biz de bu mücadeleye destek olmak için hizmet binamıza bayrağımızı, kardeş Filistin'in bayrağını ve ilk kıblemiz olan Mescid-i Aksa'nın resmini astık. Dualarımız ve imkanlarımızla kardeşlerimizin yanındayız." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.