Bağlar Belediyesinin Gönül Seferberliği Buluşmaları devam ediyor

Bağlar Belediyesinin Gönül Seferberliği Buluşmaları devam ediyor

Diyarbakır merkez Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, "Gönül Seferberliği Buluşmaları" kapsamında bir araya geldiği vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek pandemi tedbirlerine uyulması için uyarılarda bulundu.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, görev süresinin 500 gününü geride bırakırken, 400 bin nüfuslu ilçede 200 binden fazla insanla temas kurarak 100 bine yakın ihtiyaç sahibine sağladığı sosyal, gıda ve nakdi desteklerle yardımda bulundu.

Beyoğlu, pandemi tedbirleriyle ilgili uyarılarda bulunmak üzere gittiği Mevlâna Halit Mahallesi ve Kuruçeşme bölgesinde vatandaşların evlerine misafir olarak esnafları ziyaret etti.

Esnaf kesiminin sorun ve taleplerini dinleyen Beyoğlu ile vatandaşlar arasında samimi diyaloglar yaşandı.

Fırın ziyareti sırasında çalışanlarla samimi diyaloglar yaşayan Beyoğlu, "Hijyen kurallarına riayet etmeniz hem sizin hem de vatandaşların sağlığı için hayati önem taşıyor." ifadelerini kullandı.

Pandemi tedbirleri ve hijyen kurallarına uyulmasını isteyen Beyoğlu, "Bu mücadele sadece devletimizin ve bizlerin çabasıyla olmaz. Herkes kendi tedbirini almalıdır." mesajını verdi.

Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar Beyoğlu'na teşekkür etti.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.