Bağlar Belediyesi'nin kırsal mahallelere yönelik yol çalışmaları devam ediyor

Bağlar Belediyesi'nin kırsal mahallelere yönelik yol çalışmaları devam ediyor

Diyarbakır merkez Bağlar Belediyesi, Karacadağ Mahallesi’ne bağlı Tezharap Mezrası’na bir hafta içerisinde 2,5 kilometre yeni yol kazandırarak yeni yerleşim bölgelerinin ulaşım sorununu çözüme kavuşturdu.

Kış mevsimi gelmesine rağmen vatandaşların talebi üzerine birçok kırsal yerleşim yerinde yol yapım ve genişletme çalışmaları devam ediyor.

Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış mevsimine girilmesine rağmen hava koşullarının da elverişli olması nedeniyle kırsal bölgelerde yol ve alt yapı hizmetleri için sahada çalışmalarını sürdürüyor.

Karacadağ Mahallesi’ne bağlı Tezharap Mezrası’nda kısa sürede 2,5 kilometre yeni yol çalışması tamamlanarak hizmete sunuldu. 240 hanelik nüfusu ile birçok mahalleden büyük olan mezrada 8 metre genişlikte kazandırılan yeni yollar, yağışlı havalarda ulaşım sorunu yaşayan vatandaşları sevindirdi.

Mezra sakinleri, yol ve alt yapı çalışmalarından duydukları memnuniyeti belirterek Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve sahada görev yapan ekiplere teşekkür etti.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, yol yapım ve onarım çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini dile getirerek vatandaşların talebi üzerine diğer kırsal bölgelerde de hizmetlerin sürdüğünü söyledi.

"İlçemizde alt yapı hizmeti olmayan mahalle ve mezra bırakmayacağız"

Karacadağ bölgesinin her geçen gün büyüyüp geliştiğine dikkati çeken Beyoğlu, "Vatandaşlarımız yeni yaşam alanları, evler ve konutlar inşa ediyor. Bu nedenle ulaşım hizmetine olan talep artıyor. Biz de belediye olarak vatandaşlarımızın mağdur olmaması için her türlü tedbiri alarak gerekli çalışmaları yürütüyoruz." dedi.

Beyoğlu, "Tezharap mezramıza kazandırdığımız 2,5 kilometrelik yeni yol hizmeti halkımıza hayırlı olsun. Diğer kırsal yerleşim yerlerinde de çalışmalarımız devam ediyor. Yola çıktığımız ilk gün ifade ettiğimiz gibi ilçemizde yol ve alt yapı hizmeti olmayan mahalle ve mezra bırakmayacağız inşallah. Bu noktada kararlı bir duruşa sahibiz." ifadelerini kullandı.


Bağlar Belediyesi'nin kırsal mahallelere yönelik yol çalışmaları devam ediyor

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.