Bağlar esnafına “Covid-19” uyarısı

Bağlar esnafına “Covid-19” uyarısı

Hafta sonunu esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek geçiren Diyarbakır merkez Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, kentte artan vaka sayıları nedeniyle kurallara uyulması çağrısında bulundu.

AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer ile birlikte önce Şeyh Şamil, ardında da Selahattin Eyyubi Mahallesini gezen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, sosyal mesafe ve maske kuralına uyarak vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Esnaf ve vatandaşın dile getirdiği sorunların hemen çözülmesi için belediyenin ilgili birimlerine talimat veren Beyoğlu'nun tutumu esnafları mutlu etti.

Beyoğlu esnafları gezerken bir esnaf Beyoğlu'nu görünce, “Bir ay içinde ikinci kez buraya geldiğinizi görüyorum. Bu da bizi çok mutlu etti. Hep böyle devam edin " diyerek Beyoğlu ile sıcak ve samimi diyaloğa içerisine girdi.

Beyoğlu da "Bizim anlayışımızda millete efendilik taslamak yok, millete hizmetkâr olmak var. Milletimize tepeden bakmayız, ayağımıza getirmeyiz. Aksine biz milletimizin ayağına gideriz. Sorun ve talepleri yerinde tespit ederek çözüm üretmek bizim görevimizdir. Çünkü bu makamların sahibi millettir, biz milletin verdiği yetkiyi milletin yararına kullanmak için buradayız.” dedi.

Vatandaşlardan yeni tip Coronavirus (Covid-19) tedbirlerine uymalarını isteyen Beyoğlu, "Diyarbakır'da maalesef son günlerde vaka sayısında belli bir artış var. Ülkemizin başarıyla bu aşamaya kadar getirdiği mücadeleye yazık etmeyelim. Yeniden başa dönmeyelim. Sağlığımızı korumak bizim elimizde. Fiziki mesafe ve maske kuralına uymanızı rica ediyoruz. Yeni normal hayat düzeninde bunlara daha çok dikkat etmek zorundayız.” ifadelerini kullandı. 

İLKHA


Bağlar esnafına “Covid-19” uyarısı

Bağlar esnafına “Covid-19” uyarısı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.