Bağlar’a yapılacak hizmetler masaya yatırıldı

Bağlar’a yapılacak hizmetler masaya yatırıldı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde yapılması planlanan hizmetler, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu’nun başkanlığında yapılan toplantıda ele alındı.

Diyarbakır’ın en büyük ilçesi olan Bağlar’a kazandırılması planlanan hizmetler, Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu’nun ev sahipliği ve başkanlığında gerçekleştirilen istişare toplantısı ile masaya yatırıldı.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve Bağlar Belediye meclis üyelerini makamında kabul eden Güzeloğlu, belediyenin devam eden çalışmaları ve yapılması planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Güzeloğlu, Diyarbakır’ın kalbi sayılan Bağlar’ın hak ettiği değişimi yaşaması için şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra da destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Sağladığı destekler için Güzeloğlu’na teşekkür eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, istişare toplantısının çok verimli geçtiğini belirterek Bağlar’a hak ettiği hizmetleri kazandırmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Beyoğlu, "Çok verimli bir toplantı oldu. Bağlar’ımıza yapacağımız hizmetleri istişare ettik. Bağlar’ımıza hak ettiği hizmetleri kazandırmaya devam edeceğiz. Durmadan ve yorulmadan tüm enerjimizle milletimizin hizmetinde olacağız. Desteğinden dolayı sayın valimize çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

İLKHA


Bağlar’a yapılacak hizmetler masaya yatırıldı

Bağlar’a yapılacak hizmetler masaya yatırıldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler