Bağlar'da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor

Bağlar'da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor

​Diyarbakır merkez Bağlar Belediyesi, Bağcılar Mahallesinde sokak düzenlemelerinin yanı sıra kaldırım yenileme, parke taşı döşeme ve asfaltlama çalışmalarıyla birçok hizmeti eş zamanlı olarak kazandırıyor.

Merkez Bağlar ilçesine bağlı 150 bini bulan nüfusuyla Türkiye’nin en büyük mahallesi olarak kabul edilen Bağcılar Mahallesi’nde günden güne artan yerleşim bölgelerine Bağlar Belediyesi yoğun tempoda çalışarak vatandaşların mağduriyet yaşamasının önüne geçiyor.

Son olarak Heskif Caddesi’ne bağlantıyı sağlayan 1207/1,1207/2 ve 1209 numaralı sokaklar belediyenin başlattığı çalışmalarla asfaltlandı. Belediyenin Karacadağ bazalt taşından ürettiği asfalt ile güzelleştirilen sokaklar göz kamaştıran görüntüler kazandı.

40 dereceyi bulan sıcak hava şartları altında yürütülen hizmet çalışmalarını takip eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, vatandaşlarla görüşerek hizmetten memnun olup olmadıklarını söyledi.

Bu kadar pratik ve hızlı bir hizmet beklemediklerini belirten vatandaşlar, "Biz bu işin zaman alacağını düşünüyorduk ama çok çabuk ve pratik şekilde bu kaliteli hizmeti ulaştırdınız." şeklinde konuşarak teşekkür etti.

Vatandaşın memnuniyetinin her şeyden daha değerli olduğunu anlatan Beyoğlu ise "Bizim görevimiz milletin kaynaklarıyla millete hizmet etmektir. Çok şükür yaptığımız çalışmalarla sokaklarımızı huzur ve hizmetle tanıştırdık. Dünyanın en kaliteli ve uzun ömürlü asfaltıyla vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler