Bağlar’da semt pazarlarının sorunları Beyoğlu'na iletildi

Bağlar’da semt pazarlarının sorunları Beyoğlu'na iletildi

​Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçede bulunan semt pazarlarının başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi.

Bağlar’da bulunan semt pazarlarının yöneticileri, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nu ziyaret ederek, pazarlarda yaşanan sorunları aktardı.

Verimli geçen görüşmede pazar yerlerinin düzeni, pazarcı esnafının talepleri ve vatandaşların huzurlu şekilde alışveriş yapmasını sağlayacak tedbirler ele alındı.

Görüşmede 1 no’lu semt pazarı başkanı Barış Taş, 2 no’lu semt pazarı başkanı Veysi Belli ,kadın semt pazarı başkanı Nurdan Saltık ile pazar derneklerinin yöneticileri yer aldı.

Pazar derneklerinin başkan ve yöneticilerini dinleyen Beyoğlu, hem esnafın hem vatandaşların lehine olacak kararlar aldıklarını söyledi.

Sorunları derinleştiren değil, çözen bir anlayışla hareket ettiklerini anlatan Beyoğlu, "Almış olduğumuz tüm kararlarda hem sizlerin hem halkımızın yararını gözetiyoruz. Uzlaşı ve uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Toplantıda Beyoğlu, alınan ortak kararlara tüm semt pazarlarının titizlikle uyulmasını istediklerini de ifade etti.

Toplantıya katılan semt pazarlarının başkan ve yöneticileri de amaçlarının huzur içerisinde halka hizmet sağlamak olduğunu dile getirerek Beyoğlu’nun çözüm ve uzlaşı odaklı tutumundan duydukları memnuniyeti aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.