Bağlar'da yeni kaldırım ve parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor

Bağlar'da yeni kaldırım ve parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde yeni kaldırım ve parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

İlçenin üst yapısını yenilemek ve yeni hayata geçirilen yaşam alanlarında alternatif ulaşım güzergahlarını kazandırmak için Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipler hafta sonları da çalışma yürütüyor.

Ekipler, Bağcılar Mahallesi'nde 1226. ve 1235. sokakları birleştiren yeni imar yolları açtı. Mahallede yeni kaldırım ve parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Yollar, önümüzdeki günlerde ulaşıma açılacak.

Bağcılar Mahallesinde şehir içi ulaşımı rahatlatmak için alternatif güzergahlar hazırlayan belediye, bu güzergahları yeni imar yollarıyla birleştiriyor. Ekipler, eski yerleşim yerlerinde ise uzun yıllar yenilenmediği için yapısı bozulan kaldırım ve parke taşlarını yeniliyor.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, tatil günlerinde de tam teşekküllü olarak hizmet ürettiklerini dile getirdi. Beyoğlu, "Hizmet yolculuğuna aralıksız ve mazeretsiz olarak devam ediyoruz. Bağlar'ımız yeni ulaşım ağlarıyla hedeflediğimiz modern şehir yapısına kavuşacak. Bizden sonraki nesillere alt yapısı ve üst yapısı sağlam, ulaşım standartları yüksek bir şehir bırakmak istiyoruz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler