Bağlar'da yılın ilk asfaltı döküldü

Bağlar'da yılın ilk asfaltı döküldü

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi, 2022 yılının ilk asfalt çalışmasını yeni yapılaşmanın hızla arttığı Türkiye’nin en büyük mahallesi Bağcılar’da gerçekleştirdi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, asfalt serim çalışmalarından sonra yaptığı açıklamada, ”Son üç yılda olduğu gibi bu yıl da ilçemizdeki yerleşim yerlerini güzelleştirmek için yoğun bir mesai harcayacağız.” ifadelerini kullandı.

2019 yılında Karacadağ eteklerinde oluşturduğu asfalt plenti ve taş kırma eleme tesisinde Karacadağ bazalt taşından ürettiği asfalt malzemeleriyle son üç yılda ilçede çalışmalar yürüten Bağlar Belediyesi, havaların ısınmasından sonra 2022 yılı için de asfaltlama sezonunu açtı.

Yılın ilk asfaltlama çalışması Bağcılar Mahallesi 1216. Sokakta gerçekleştirildi. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun da yerinde takip ettiği çalışmada bin 200 ton asfalt serimi yapılarak sokak baştanbaşa ulaşım için elverişli hale getirildi.

Asfalt üretiminde kendi kendine yeten belediye olmakla beraber talep eden diğer kurumlara da destek olduklarını belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, havaların ısınmasından sonra başladıkları hizmet seferberliğinin temposunu önümüzdeki günlerde artırarak sürdürmeyi amaçladıklarını söyledi.

Beyoğlu, ”Havaların ısınmasından sonra yılın ilk asfaltlama çalışmasını gerçekleştirdik. Son üç yılda yaptığımız hizmet seferberliğiyle Bağlar’ımızı yaşanılabilir hale getirdik. Bu yıl da Allah’ın izniyle tüm imkânlarımızı değerlendirerek halkımızın layık olduğu hizmetleri kazandıracağız.” şeklinde konuştu. (İLKHA)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.