Bağlar'da yol çalışmaları devam ediyor

Bağlar'da yol çalışmaları devam ediyor

Bağlar Belediyesi, mahalle statüsü verilmiş köy ve mezralarda çalışma başlatarak kullanılamaz durumdaki yolları vatandaşların hizmetine açtı.

2014 yılında köy statüsünden çıkarılarak belediyeye bağlanan dış mahallelerde iç ve dış yolları yapmak için çalışmaları yoğunlaştıran Bağlar Belediyesi, şehir merkezinde de yeni yollar yaparak vatandaşların hizmetine sundu.

Vatandaşların şikâyetlerine konu olan yollarla ilgili çalışmalara ağırlık veren Bağlar Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü, 5 yıl önce çıkan yasayla köy statüsünden çıkarılarak belediyeye bağlanan dış mahallelerin yanı sıra şehir içinde de hem yeni yollar yapıyor, hem de mevcut yolların eksikliklerini gidererek modern bir görüntüye kavuşturuyor.

Bağlar ilçesi sınırları içerisinde yer alan Körtepe Mahallesi Küme Evleri ve Karaibik mezrasında çalışma başlatan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kullanılamaz durumdaki yollara modern bir görüntü kazandırdı. Bu mahallelerde yaşayan vatandaşlar, yapılan hizmetlerden dolayı belediye yönetimine ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Karacadağ bölgesinde çıkan bazalt taşların belediyeye ait tesislerde mucura dönüştürülerek kullanıldığı yol yapım ve bakım çalışmalarının, kış mevsimi başlamadan önemli ölçüde tamamlanması bekleniyor.

Şehir içindeki yol bakım çalışmaları kapsamında da Şeyh Şamil Mahallesi 503’üncü ve 505’inci sokakları arasında yeni bir yol yapılarak “Doktorlar Sitesi“ olarak bilinen bölge Gulan Parkı’na bağlandı. Yeni açılan yol hem trafiğe ve ulaşıma rahat bir nefes aldırdı, hem de çevrede yaşayan vatandaşları memnun etti.

“Hizmet almayan köy ve mahalle kalmayacak”

Yapılan çalışmaları zaman zaman yerinde inceleyerek Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden bilgi alan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, “Her zaman ifade ettiğimiz gibi hizmet götürülmeyen köy ve mahalle kalmayacak. Hiçbir ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımızı hizmetle tanıştırmayı amaçlıyoruz. 'Halka hizmet hakka hizmettir' prensibi ile yola devam edeceğiz” dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.