Bağlar'da yol çalışmaları devam ediyor

Bağlar'da yol çalışmaları devam ediyor

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde belediye ekipleri, kırsal mahallelerde ve ilçe merkezindeki mahallelerde yol, kaldırım ve altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Bağlar Belediyesi, Karacadağ bölgesinde yer alan Karahan Mahallesi’nde taziye evine yeni yol kazandırarak, yağışlı günlerde yaşamın olumsuz etkilenmemesi için beton boru döşeme çalışması gerçekleştirdi.

Kırsal Karacadağ ve Develi mahallelerinde yeni yol çalışması gerçekleştirildi. Merkez Körhat Mahallesi’nde de parke taşı çalışması yapılarak ara sokaklar ve kaldırımlar yaya kullanımları için elverişli hale getirildi.

Yerleşim yerlerinde alt yapı hizmetlerine devam ederek ulaşımda yaşanan aksaklıkları çözüme kavuşturmaya devam eden Bağlar Belediyesi ekipleri, Kırsal Karacadağ Mahallesi’nde 800 metre uzunluğunda iki yeni yolu tamamlayarak vatandaşların kullanımına sunarken, Develi Mahallesi’nde de 400 metre uzunluğunda yeni yolu ulaşıma kazandırdı.

Kırsal mahallelerde bulunan taziye evlerinin eksiklerini de gideren belediye ekipleri, Karahan Mahallesi’ne bağlı Sofu Halil Mezrası’nda taziye evine giden güzergahta yeni yol yaparak yağışlı günlerde ulaşımın daha sağlıklı olması için 20 adet beton boru döşemesi gerçekleştirdi.

İlçe merkezinde ise Körhat Mahallesi’nin ara sokakları ve kaldırımlarında kullanılamaz hale gelen parke taşları yeni parke taşlarıyla değiştirilerek kaldırımlar ve ara sokaklar kullanışlı hale getirildi.

Çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu "Hizmetsiz günümüz yok. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu koşullarda yaşamasına imkân tanımak için halkımızdan gelen talep doğrultusunda ve kendi tespitlerimize göre yeni hizmetler kazandırıyoruz. Vatandaşımız huzurlu ve mutlu oldukça bizler de daha keyifle onlara hizmet etmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. 


Bağlar'da yol çalışmaları devam ediyor

Bağlar'da yol çalışmaları devam ediyor

Bağlar'da yol çalışmaları devam ediyor

Bağlar'da yol çalışmaları devam ediyor

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.