Bahreyn ve siyonist işgal rejimi diplomatik ilişkileri başlatma anlaşması imzalayacak

Bahreyn ve siyonist işgal rejimi diplomatik ilişkileri başlatma anlaşması imzalayacak

ABD ve siyonist işgal rejiminden bir heyet, Bahreyn'le diplomatik ilişkilerin başlatılması ve Tel Aviv ve Manama'da karşılıklı olarak büyükelçiliklerin açılması konusunda anlaşma imzalamak üzere bugün Bahreyn'in başkenti Manama'ya gidecek.

Filistin Enformasyon Merkezi'nin verdiği bilgilere göre, anlaşmayı imzalamak üzere gidecek ABD-siyonist işgal rejimi ortak heyetine ABD'nin Hazine Bakanı Steven Mnuchin başkanlık edecek.

Anlaşmanın imzalanması programına katılacak ABD heyetinin Ortadoğu yolculuğu için dün gece Washington'dan yola çıktığı belirtildi. Bu heyetin Tel Aviv, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri'ne ziyaret düzenleyeceği ifade edildi.

Bu ziyaretin siyonist işgal rejiminden Bahreyn'e yapılacak ilk ziyaret olmayacağı, daha önce 23 Eylül tarihinde de işgal rejimi yetkililerinin Suudi Arabistan hava sahasını kullanarak Bahreyn'e bir seyahat düzenledikleri belirtildi.

Suudi rejimi, işgal rejiminden Bahreyn ve BAE'ye ya da bu ülkelerden işgal rejiminin havaalanlarına sefer düzenleyecek uçakların kendi hava sahasını kullanmalarına izin verdiğini daha önce açıklamıştı.

Bahreyn'in başkenti Manama'da IsraAir adında bir hava yolu şirketi kurma konusunda görüşmeleri yapacak siyonist rejim resmi görevlilerin de olacağı bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.