Bakan Karaismailoğlu: "Derelerden etkilenmeyecek projeler yapılacak"

Bakan Karaismailoğlu: "Derelerden etkilenmeyecek projeler yapılacak"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Giresun'daki sel felaketine ilişkin, " Yeni güzergâh ve yeni projelerle derelerden etkilenmeyecek yatırımları vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız." dedi.

Giresun'daki selde etkilenen Dereli ilçesinde incelemelerini sürdüren Bakan Karaismailoğlu, "Malum 316 kilometrelik yol ağımız üzerinde hasarlar oluşmuştu. Bunların bir kısmını giderdik, bir kısmında zaman alacak işler var. Yıkılan ve hasar gören köprülerimiz üzerinde onarımlar başladı. Yeni köprü imalatlarımızın projeleri tamamlandı. Şimdi yeni imalatlara başlıyoruz. En kısa zamanda bu afetin izlerini ortadan kaldırarak, kalıcı projelerimizi yapıp, afetlerden etkilenmeyecek projelerimizi hazırlayacağız." dedi.

 

Bakanlığın web sitesindeki bilgiye göre Karaismailoğlu, "Afetin izleri ortadan belli bir seviyede kalktı. Hayat normale dönmeye başlıyor. Dükkânların içindeki temizlikler devam ediyor, bir kısmının temizliği tamamlandı. Dış cepheleri ve tadilatlarıyla ilgili çalışmalar var. Yaptığımız çalışmalar ile bölge afetin izlerini unutup, daha güzel günlere en kısa zamanda ulaşacak. Biz onların koordinesi için buradayız. Arkadaşlarımız yoğun bir çaba sarf ediyorlar. Biz de onlara güç, kuvvet veriyoruz. İnşallah el birliğiyle artık bu afetin üzerinden geleceğiz." ifadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler