Bakan Kasapoğlu “Gençlik ve Spor Protokolü” imza törenine katıldı

Bakan Kasapoğlu “Gençlik ve Spor Protokolü” imza törenine katıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Van'da yapılacak olan yeni tesisler için imza protokolü imzaladı.

Van'a dün gece saatlerinde gelen Bakan Kasapoğlu, Tuşba Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu. Sabah saatlerinde programına valilik binasını ziyaret ederek başlayan Kasapoğlu, daha sonra AK Parti İl Başkanlığına geçerek partililerle bir araya geldi.

Tuşba Belediyesini de ziyaret eden Bakan Kasapoğlu, daha sonra Şehir Stadına geçerek Van'ın yöresel oyunu olan "Topa Garane" (Beyzbol) oyununu izledi.

Kasapoğlu, Ferdi Sporlar Merkezini ziyaret ettikten sonra Gençlik ve Spor Yatırımları protokol imza programına katıldı. Protokol imzasından sonra sporcularla bir araya gelen Kasapoğlu, sporcuların talep ve sorularını cevaplandırdıktan sonra basın açıklaması yaptı.

Kasapoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Dün akşam saatlerinden itibaren Van'daydık. Her anı heyecanlı ve coşkuluydu. Yerel yönetim seçimlerinde bir Van ziyaretimiz olmuştu. O günden sonra Van ve Van gençleri hep gündemimizde oldu. 2020 yılında hem yeni tesisler açtık hem de tesislerin bakım ve onarımını gerçekleştirdik. Van sadece ülkemiz için değil dünya için de bir marka şehir olma yolunda çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bunun Van ve ilçeleri için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Biraz önce Vanlı sporcularla beraberdik. Onlar bizim gurur kaynağımız. Biz de onlara destek olmak için buradayız ve inanıyorum ki bu çalışmalarla ve bu protokol vesilesi ile istiklal marşımızı şanlı bayrağımızı gururla dalgalandıracak sporcularımızın sayısı arttıkça çok daha güzel yarınlar olacak. Biz de gençlerimizle Van'ın değerli gençleri ile gurur duymaya devam edeceğiz. Bu bir başlangıç çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Bakan Kasapoğlu'nun saat 21.00 civarında Van'dan ayrılması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.