Bakan Müezzinoğlu’ndan anneler gününde hastane ziyareti

Bakan Müezzinoğlu’ndan anneler gününde hastane ziyareti

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, “Anneler Günü” kapsamında Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde engelli çocuklar ve anneleriyle bir araya geldi.

Bakan Müeziinoğlu’nun engelli çocuklara yaptığı ziyarette Bursa İl Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Özcan Akan, Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın da hazır bulundu.

Hastanenin, Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen hastaları ağırladığını belirten Müezzinoğlu, “Hastanemiz sadece Bursalılara değil ülkemizin dört bir yanına hizmet veriyor. Bakıyorsunuz Bitlis’ten, Bilecik’e vatandaşlarımız burada tedavi görüyor. İnşallah önümüzdeki dönemde hastanemizin kapasitesini arttırarak daha kaliteli hizmet vermesini sağlayacağız. Yatırımlarımız sürecek.” ifadelerini kullandı.

Çocuklara ve Annelerine Hediye

Odaları tek tek ziyaret edip engelli çocuklarla yakıdan ilgilenerek sohbet eden Müezzinoğlu, çocuklara oyuncak ve Bursaspor forması hediye etti. Çocukların annelerin de çiçek takdim eden Müezzinoğlu, Anneler Günü’nü kutladı. Daha sonra hastane yöneticileriyle kısa bir toplantı gerçekleştirip hizmetler hakkında bilgi alan Müezzinoğlu, hastane yöneticileriyle hatıra fotoğrafı çektirerek ziyaretini sonlandırdı. (İLKHA)


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.