Bakan Müezzinoğlu’ndan Türk Metal Sendikasına taziye ziyareti

Bakan Müezzinoğlu’ndan Türk Metal Sendikasına taziye ziyareti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, dün meydana gelen ve 7 kadının hayatını kaybettiği trafik kazası nedeniyle Türk Metal Sendikası Bursa Şubesi'ne taziye ziyaretinde bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Türk Metal Sendikası Bursa Şubesi'ni ziyaret ederek, dün İnegöl İlçesi yakınlarında meydana gelen ve 7 bayan işçinin hayatını kaybettiği trafik kazasında yaşamını yitirenler için başsağlığı dileğinde bulundu.

Taziye ziyaretinde bulunmak için geldiği Türk Metal Sen binasına gelişinde Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pervul Kavlak karşıladı.

"İnsani hatanın olduğu görünüyor"

Bakan Müezzinoğlu, burada yaptığı açıklamada, "Trafik kazasının nedenine ilişkin incelemeler emniyet birimlerince devam ediyor. Hava koşullarında bir olağanüstülük yok, yağış, kar kış yok. Yol, bölünmüş, otoban standardında bir yol. İlk planda bir insani hatanın var olduğu görünüyor ama incelemelerden sonra emniyet gerekli açıklamayı yapacaktır." dedi. (Mustafa Bikeç-İLKHA)






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler