Bakan Pakdemirli, koyunları telef olan Tekin çiftine yardımda bulundu

Bakan Pakdemirli, koyunları telef olan Tekin çiftine yardımda bulundu

Manisa'nın Demirci ilçesi Esenyurt Mahallesi'nde çıkan yangında 70 koyunu telef olan Tekin çiftine, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin talimatıyla 120 koyun ile bir buçuk ton hayvan yemi verildi.

Bakan Pakdemirli, 26 Kasım tarihinde çıkan yangında evi kullanılmaz hale gelen ve ahırda bulunan 70 koyunu telef olan Ali ve Seniye Tekin çiftinin mağduriyetinin giderilmesi için talimat verdi.

Manisa Tarım ve Orman İl Müdürlüğünün koordinasyonunda Tekin çiftine 120 koyun ve bir buçuk ton hayvan yemi teslim edildi.  

Bakan Pakdemirli, koyun ve yemin teslim edilmesinin ardından Tekin çiftiyle görüntülü konuştu. Tekin çiftine geçmiş olsun dileklerini ileten Pakdemirli, koyunların nasıl telef olduğu konusunda bilgi alarak, duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Pakdemirli, bir daha böyle musibetler yaşanmaması temennisinde bulunarak, "Biz her zaman sizin dertlerinizle dertleniyoruz. Her zaman söylüyoruz, sizin bir derdiniz varsa bizim de derdimiz var. Sizin gece ışıklarınız yanıyorsa bizim de burada ışıklarımız yanıyor. Derdinize derman olmaya çalıştık." ifadelerini kullandı.


Bakan Pakdemirli, koyunları telef olan Tekin çiftine yardımda bulundu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.