Bakanlıklarda atama

Bakanlıklarda atama

Ekonomi Bakanlığı ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazetenin bugünkü sayısında Ekonomi Bakanlığı ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına ait atama kararları yer aldı.

Yeni atama kararlarına göre, Ekonomi Bakanlığı Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığına Fatih Sarıkaya, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına Enver Akgül atandı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına bağlı Kıyı Emniyeti Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına, Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü Hızırreis Deniz, Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine İsmet Topaca getirildi.

Devlet Demir Yolları Taşımacılık Anonim Şirketi Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına, Devlet Demir Yolları İşletmesi Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Veysi Kurt, Türkiye Vagon Sanayi Anonim Şirketi Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına da Prof. Dr. İlhan Kocaarslan atandı.

Karayolları Genel Müdürlüğü Antalya 13. Bölge Müdürlüğüne Arif Çobanoğlu, Diyarbakır 9. Bölge Müdürlüğüne ise Şefik Solmaz'ın atamaları gerçekleştirildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler