Bakanlıklarda atama ve görevden almalar

Bakanlıklarda atama ve görevden almalar

İçişleri Bakanlığının da aralarında bulunduğu 10 bakanlıkta gerçekleştirilen atama ve görevden almalar Resmi Gazetede yayımlandı.

İçişleri, Aile ve Sosyal Politikalar, Çevre ve Şehircilik, Ekonomi, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Maliye, Milli Eğitim, Milli Savunma, Orman ve Su İşleri, Ulaştırma ile Denizcilik ve Haberleşme bakanlıklarında atama ve görevden almalar Resmi Gazetede yayımlandı.

Buna göre, Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı.

Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürü Mehmet Yıldırım görevden alındı, yerine Turan Gülten atandı.

Isparta İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cenk Şölen, Niğde İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Türkmen, Kırklareli İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hakan Keçeci görevden alındı.

Erzincan İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Murat Şahin, Artvin İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Dursun Okur, Kırıkkale İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Sırrı Yılmaz atandı.

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığına bağlı subaylardan Ünsal Ağaoğlu Samsun İl Jandarma Komutanlığına, Selahattin Acara Kırklareli İl Jandarma Komutanlığına, Sinan Şen Sivas İl Jandarma Komutanlığına, Erdal Eren Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığına, Emin Dursun Sakarya İl Jandarma Komutanlığına, Ramazan Akça Nevşehir İl Jandarma Komutanlığına, Tekin Aktemur Tunceli İl Jandarma Komutanlığına, Osman Aslan Bartın İl Jandarma Komutanlığına ve Hünkar Keleş Şırnak İl Jandarma Komutanlığına atandı.

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Mehmet Fethi Suay, Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Abdulcelil Kahveci ve Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Celalettin Ekinci atandı.

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete, Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ve Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı atandı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler