Bakanlıklarda atamalar yapıldı

Bakanlıklarda atamalar yapıldı

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında 6 bakanlığa ait atama kararları yayımlandı.

Avrupa Birliği, Çevre ve Şehircilik, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, İçişleri ile Kültür ve Turizm bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Avrupa Birliği Bakanlığı Müşaviri Erkan Özbek ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Adıyaman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Nacar başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı müşavirliklerine Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Elmas Yaşar Bostancı, Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A. Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ayerden ile Strateji Geliştirme Başkanı Doğanbey Akgül atandı.

Türkiye Elektrik Ticaret Taahhüt A. Ş. Genel Müdür Yardımcısı Özcan Altındağ, Elektrik Üretim A. Ş. Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Biçer, Petrol İşleri Genel Müdür Yardımcısı Salim Koşar, Yenilenebilir Enerji Genel Müdür Yardımcısı Hayati Çetin ile Türkiye Elektrik İletim A. Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi Doğanbey Akgül'ün görevinden alınması kararı alındı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına bağlı Van İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Fevzi Altuner'in başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması kararlaştırıldı.

İçişleri Bakanlığı 1. Derece Kadrolu Karabük Vali Yardımcılığına Burhaniye Eski Kaymakamı Osman Yenidoğan ve 3. Derece Kadrolu Atkaracalar Kaymakamlığına Çiftlik Kaymakamı Selami Korkutata atandı. Ayrıca birçok kaymakamlığa da atamalar gerçekleştirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşaviri Halil Takavcu ise başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.