Balıkesir ile İstanbul’da tefeci operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı

Balıkesir ile İstanbul’da tefeci operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı

Balıkesir ve İstanbul'da, nitelikli dolandırıcılık, tefecilik, kumar oynanması için yer ve imkân sağlama, uyuşturucu madde temin etmek ve kullanmak suçlarını işledikleri değerlendirilen 7 şüpheli yakalandı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, Balıkesir ve İstanbul'da tefecilik yapanların tespitine yönelik çalışma başlattı. Çalışmalar sonucunda belirlenen 7 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı.

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürüten soruşturma kapsamında, Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan planlı çalışmada; nitelikli dolandırıcılık, tefecilik, kumar oynanması için yer ve imkan sağlama, uyuşturucu madde temin etmek ve kullanmak suçlarını işledikleri değerlendirilen 7 şüpheli şahsa yönelik Susurluk ilçesi ve İstanbul ilini kapsayan eş zamanlı operasyon yapıldı. Yapılan operasyon neticesinde 7 şahıs gözaltına alındı. 

Şüphelilerin iş yeri ve ikametlerinde yapılan aramalarda; bir adet el yapımı tabanca ve 7 adet mermi, bir adet kurusıkı tabanca, 7 adet tarihi eser kapsamında olan sikke, tefecilik amacı ile kullanıldığı düşünülen not kâğıtları, çeşitli dijital materyaller ele geçirildi.

Şahıslar hakkında adli tahkikatın başlatıldığı bildirildi.

İLKHA


Tefeci operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı

Tefeci operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı

Tefeci operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.