Balıkesir'de çeşitli suçlardan 46 şüpheli yakalandı

Balıkesir'de çeşitli suçlardan 46 şüpheli yakalandı

Balıkesir Valiliğinden yapılan açıklamada, il genelinde 8 ila 10 Ocak tarihleri arasında yapılan asayiş uygulamalarında 46 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

Valilik açıklamasında, "Yapılan yol aramalarında 2 tabanca, bir ruhsatsız av tüfeği, 21 tabanca fişeği ele geçirilmiştir. 23 aranan şahıs yakalanmıştır. Ayvalık ilçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda bir tabanca ele geçirilmiştir. Aranan 3 şahıs yakalanmıştır. Bandırma ilçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda aranan bir şahıs yakalanmıştır. Bigadiç ilçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda aranan bir şahıs yakalanmıştır. Burhaniye ilçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda aranan 2 şahıs yakalanmıştır. Edremit ilçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda bir tabanca, 10 fişek ele geçirilmiştir." denildi.

Açıklamanın devamında, "Gömeç ilçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda aranan 3 şahıs yakalanmıştır. İvrindi ilçesinde aranan 3 şahıs, Karesi ilçesinde aranan 6 şahıs yakalanmıştır. Kepsut ilçesinde bir şahıs, Manyas ilçesinde aranan bir şahıs yakalanmıştır. Savaştepe ilçesinde aranan bir şahıs yakalanmıştır. Sındırgı ilçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda bir tabanca, 11 fişek ele geçirilmiştir. Aranan bir şahıs yakalanmıştır. Susurluk ilçesinde yapılan çalışmalarda bir ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiştir." ifadelerini kullandı.


Balıkesir'de çeşitli suçlardan 46 şüpheli yakalandı

Balıkesir'de çeşitli suçlardan 46 şüpheli yakalandı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.