Başhekimden cıva zehirlenmesine ilişkin açıklama

Başhekimden cıva zehirlenmesine ilişkin açıklama

​Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ferhat Korkutata, cıva zehirlenmesi şüphesiyle hastanelerine kaldırılan çocukların durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ferhat Korkutata,  Sancak İlk ve Ortaokulu’nda civayla oynadıkları şüphesiyle zehirlenerek Bingöl ve Elâzığ’daki hastanelerde gözlem altında tutulan öğrencilere ilişkin açıklama yaptı.

"Cıva testi ile ilgili Kayseri iline gönderilen testlerin sonucu beklenmektedir"

Korkutata, "Bingöl İli Sancak beldesindeki bir okulda cıva zehirlemesi ile ilgili hastanemize müracaatlar oldu. İl Sağlık müdürlüğümüzle irtibata geçtik.  Hastanemize gelen öğrencilerimize doktor arkadaşlarımız tarafından her türlü müdahale yapıldı. 6 öğrencimiz Elazığ iline sevk edildi, 16 öğrencimizin yatışı yapılarak takipleri yapılmaktadır. Öğrencilerle ilgili il milli eğitim müdürlüğümüze gereken bilgiler verildi. Cıva testi ile ilgili Kayseri iline gönderilen testlerin sonucu beklenmektedir. Ayrıca öğrencilerinizin durumu hakkında ailelerini de bilgilendik. Hastalarımızın durumu iyi." şeklinde konuştu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.