Başkan Vekili Aslan, çalışmaların devam ettiği sokakta incelemelerde bulundu

Başkan Vekili Aslan, çalışmaların devam ettiği sokakta incelemelerde bulundu

​Van'ın İpekyolu İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, kent merkezinde devam eden belediye çalışmalarını yerinde inceledi, esnafı da ziyaret etti.

Van İpekyolu Belediyesi yol yenileme ve yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan’ın talimatları doğrultusunda ilçeye bağlı merkez ve kırsal mahalleler ve ara sokak ile caddelerde sıcak asfalt serimi, asfalt yamalama, parke taşı ve kilit taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

Ekipler tarafından uzun süredir yolları bozuk ve deforme olan, kış aylarında ve yağışın yoğun olduğu dönemlerde zemini çöken Şerefiye Mahallesi, Santral 1 ve 3’üncü Sokak, Evin Sokak ve Ordu Çıkmazı Sokak’ta kilit taşı döşeme çalışması ile kaldırım çalışması başlatıldı.

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarından bilgi aldı. Başkan Vekili Aslan, sokak esnaflarının misafiri oldu. Yapılan çalışmalar ile ilgili esnafın görüş, öneri ve şikayetlerini dinledi. Sokak esnafı da çalışmalardan çok memnun olduklarını belirterek İpekyolu Belediyesi’ne ve Aslan’a yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.