Başkan Vekili Aslan, ilçe esnafıyla bir araya geldi

Başkan Vekili Aslan, ilçe esnafıyla bir araya geldi

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, ilçe esnafıyla buluşmaya devam ediyor. Kaymakam Aslan’a belediye birim müdürleri de eşlik etti.

İlçe genelinde aile, esnaf ve mahalle buluşmalarına devam eden Başkan V. Sinan Aslan, ilk olarak Şerefiye Mahallesi Hastane 2’nci Caddesi’ndeki esnafla bir araya geldi. Esnaf, caddedeki trafik levhalarının yenilenmesini, caddenin tek yön olmasını, trafik sıkışıklığının giderilmesini, ışıklandırmaların onarılmasını ve kaldırımların yenilenmesini isterken, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Binasının da daha aktif çalışmasını talep ettiler.

Başkan Vekili Sinan Aslan’ın bir sonraki durağı Bostaniçi TOKİ Kadın Emeği Pazarı oldu. Pazardaki kadın esnafla bir araya gelerek sohbet eden Aslan, pazarla ilgi talep, sorun ve istekleri dinledi. Esnaf, pazarın daha etkin bir şekilde çalıştırılmasını ve bazı kısımların yenilenmesini talep etti.

“Esnafın talepleri çok yönlü olarak değerlendirilecek”

Gerçekleştirilen buluşmaların sosyal belediyecilik açısından önemli olduğunu ifade eden Başkan Vekili Aslan, şöyle konuştu:

“Hem Kaymakamlık hem de belediye olarak İpekyolu ilçemizde çalışmalarımız çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu hizmetleri hemşerilerimize anlatmayı, onların da öneri ve isteklerini dinlemeyi kıymetli buluyoruz. Hastane Caddesi esnafımızın taleplerini dinledim. Burayı tek yön yaparak, kapan kuracağız. Yine aydınlatma problemlerini çözeceğiz. Fen İşleri Müdürlüğümüz burayı inceleyecek. Esnafımız bu caddelerin ticari olarak canlanması için Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Binasının daha aktif çalışmasını istiyor. Bu talepleri, istekleri de çok yönlü olarak değerlendireceğiz. Kadın Emeği Pazarı’ndaki kadın esnafımızın da güzel düşünceleri, talepleri var. Bu pazarın eksiklikleri giderilecek. Pazar binamızı restore edeceğiz. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz proje yapsın. Bu pazarın daha etkin çalışması ve satış yapabilmesi için bizde destek verelim. Kadınların üretmesi, üretime katılması çok önemlidir.” 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler