Batı Şeria ve Kudüs'te Filistinliler ile işgalciler arasında çatışmalar yaşandı

Batı Şeria ve Kudüs'te Filistinliler ile işgalciler arasında çatışmalar yaşandı

Batı Şeria ve işgal altındaki Kudüs'te değişik yerlere saldırı düzenlenmesi üzerine Siyonist işgal rejimine bağlı askerler ile Filistinli gençler arasında çatışmalar yaşandı.

İşgalciler, Kudüs'te Anata beldesine saldırı düzenledi ve geniş bir alana yayıldılar. El-İseviyye köyünde de Ed-Dahre mahallesine baskın düzenlediler.

İşgalciler, Nablus'un kuzeyindeki Sebastiye beldesinden Eyhem Akel ve Şahid Kayid isimli gençleri alıkoydu. Buraya düzenlenen baskın sırasında evlerin üzerine zehirli gaz bombaları atıldığı ve alıkonulan gençlerin de darp edildiği belirtildi.

Tubas şehrinde ve bu şehrin doğusundaki Teyasir beldesinde işgalcilerin kalabalık bir grupla baskın düzenlemesinden sonra Filistinli gençlerle aralarında çatışmalar çıktı. İşgalcilerin buralarda birçok eve baskın düzenledikleri ve aramalar yaptıkları bildirildi.

Beytülahim'de işgal güçleri şehrin kuzeyindeki Ayide mülteci kampında bulunan kimi Filistinlilerin evlerine baskın düzenledikleri ve aramalar yaptıkları belirtildi.

İşgalciler El-Halil'de muhtelif yerlere baskınlar düzenledi ve bazı gençlere istihbarata başvurmaları üzere tebliğde bulundular.

Siyonist işgal rejimi, Batı Şeria ve Kudüs'te baskın ve alıkoymalarını gündelik olarak sürdürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.