Batman-Beşiri Karayolunda onarılan karayolu tekrar çöktü

Batman-Beşiri Karayolunda onarılan karayolu tekrar çöktü

Etkili olan yağışlar nedeniyle Batman-Beşiri Karayolunda meydana gelen çökmenin ardından onarılan yolda tekrar çökme yaşandı.

Batman'ın Beşiri (Qubin) ilçesinde, etkili olan yağışlar nedeniyle Kıra Dağı mevkiinde Batman-Beşiri Karayolunda çökme meydana gelmişti. Yapılan onarımın ardından aynı noktada tekrar çökme meydana geldi.

Daha önce de çökmenin yaşandığı yolu kullanan vatandaşlar tedirgin oluyor. Vatandaşlar, daha önce de çöken yolda onarımın yapıldığı ancak aradan geçen kısa bir süre sonra aynı şekilde çökmenin yaşandığını belirttiler.

Yaşanan durumun tedirginliğe yol açtığını dile getiren vatandaşlardan Adnan Önder, "Batman ili ile Beşiri ilçesi arasındaki Karayolunun Kıra Dağı mevkiinde toprak kayması nedeniyle yolda çökme oluşmuştu. Oluşan çökme günler sonra onarıldı ancak ardından geçen kısa bir zaman içinde tekrar çökmesi bizi endişelendiriyor. Yolun virajlı olması nedeniyle çökme alanı araçlar için ölüm tehlikesi arz ediyor. Yetkililerin kalıcı bir çözüm için bir an önce önlem alması gerekir." ifadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler