Batman Beşiri'de park halindeki 105 bin TL'lik otomobil kundaklandı

Batman Beşiri'de park halindeki 105 bin TL'lik otomobil kundaklandı

Batman'da park halinde bulunan 105 bin TL'lik otomobil, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kundaklandı.

Batman'ın Beşiri (Qubin) ilçesi Behrem Mahallesi'nde bir evin önünde park halinde bulunan 105 bin TL'lik otomobilin, gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kundaklandığı iddia edildi.

Gece saat 02.30 sıralarında Beşiri Behrem Mahallesi Bosna Sokağı'nda meydana gelen olayda, 72 EL 006 plakalı aracın ön kısmı zarar gördüğü ve racın kullanılamaz hale geldiği belirtildi.

Otomobil sahibi Sabri Ortaç, gerçekleştirilen kundaklama sonrası durumu polise bildirdiklerini söyledi.

Yanan aracını kendi imkânlarıyla söndürdüklerini belirten Ortaç, "Saat 02.30'da çocuklar beni uyandırıp otomobilimizin yandığını söylediler. Biz kalkıp yangına müdahale ettik. Ortalıkta bir şey görünmüyor. Alevleri söndürdükten sonra emniyete bildirdik. Polisler gelip olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlattı. Daha sonra emniyete gidip tutanak verdim. Emniyetin gerekenleri yapmasını bekliyoruz. Kesinlikle kimseyi görmedik. Gördüğümüz tek şey otomobilin alev almasıydı." dedi.

30 yıldır Beşiri'de olduklarını ve kimseyle alıp veremedikleri bir şeyin olmadığını dile getiren Ortaç, "30 yıldır Beşiri'deyim ve hiç kimse ile bir husumetim yok. Ama kim ne yapmışsa Allah bilir. Zanda bulunmak, bize yakışmaz. Bunu kimin yaptığını görmedik. Allah bilir. Kundaklama olduğu görülüyor. Kundaklamadan başka bir şüphem yok. Otomobilim 2017 model sıfırdır ve kendi kendine yanmış olamaz. Otomobili 2017'de aldık. Şu anda 2019'a girdik. Borç altına girdik. Otomobilin borcu daha bitmemiş yaklaşık 40 bin TL borcum var." ifadelerini kullandı.

105 bin TL'ye aldığı otomobilin kundaklanmasıyla büyük mağduriyet yaşadığını dile getiren Ortaç, saldırıyı gerçekleştirenlerin yakalanmasını ve mağduriyetinin giderilmesini istedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.